Otěhotnění

Dobrý den, s přítelem bychom chtěli miminko, v červenci jsem vysadila HA - poslední MS byla 1. týden v srpnu, od té doby nic. V pondělí jsem byla u gynekoložky ta mi říkala, že sliznice je nízko vaječníky jsou v pořádku, těhotná nejsem. Vyvolávací injekci mi nedala, doporučila mi ať ještě jeden měsíc počkám. A můj dotaz zní: je možně v tomto období otěhotnět? Má cenu se teď v tomto období kdy nemám MS snažit? Děkuji

Odpověď odborníka:

Záleží na tom ,zda na vaječníku byly folikuly,můžete si zkusit udělat ovulační test pokud bude negativní v tomto cyklu by gravidita nebyla pravděpodobná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: