Otěhotnění

Dobrý den, můj dotaz je jednoduchý, ale i komplikovaný. Beru antikoncepci a v posledních asi 3, 4 týdnech se mi stávalo, že mi bylo často nevolno, obracel se mi žaludek, ale nezvracela jsem, ale měla jsem časté průjmy. Nakonec se mi stalo, že jsem po menstruaci zapomněla vzít pilulku, pak jsem přemýšlela, jestli třeba nevynechat radši, no a tak jsem asi 3. pilulku vzala a předchozí ne, ale kamarádka mi doporučila, abych radši nepokračovala a dala si "pauzu". V době, kdy jsem trpěla průjmy i v době kdy jsem vynechala první pilulku jsem měla nechráněný styk. Dnes je to cca 2 týdny po vysazení a posledních pár dní mě píchá v podbřišku, vždy v jednom místě a v pátek mě bolel podbřišek, jako bych měla dostat menstruaci a taky jsem začala krvácet, ovšem úplně mimo cyklus, trvalo to tři dny a přestalo. V podbřišku mě pořád píchá, mám takové zvláštní pocity a přijde mi, že mi nějak tmavnou bradavky, hlavně levá. Myslíte si, že by to mohlo být způsobeno tím, že jsem vzala jednu tabletku z antikoncepce a ostatní ne, nebo jsem spíš těhotná? Děkuji za Vaši odpověď!

Odpověď odborníka:

Graviditu při takovém to braní antikoncepce nelze vyloučit, udělejte si gravitest která při citlivém testu je positivní již 5-6 den po koncepci, pokud máte bolesti v podbřišku bylo by na místě vyšetření na gynekologii. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: