Otěhotnění

Už dva měsíce beru pečlivě každý den antikoncepci Lindynette 20 a po osmi denní pauze kdy jsem měla menstruaci. Poslední den jsem souložila se svým přítelem a on se do mne udělal.. Jak velkou mám pravděpodobnost otěhotnění prosím?? Děkuji za odpověď..

Odpověď odborníka:

Pokud berete antikoncepci pravidelně, tak je šance na otěhotnění je pod 0,1%

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Přisáté klíště – co teď?
Články: Přisáté klíště – co teď?
Přisáté klíště je v průběhu...
Příliš silná menstruace? Zkuste brát antikoncepci
Články: Příliš silná menstruace? Zkuste brát antikoncepci
Takzvané dysfunkční děložní...
Krvácení z nosu nepodceňujte! Zvláště trpíte-li poruchou srážlivosti krve
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Alergie hrozí i při čištění zubů
Články: Alergie hrozí i při čištění zubů
Dvakrát denně dvě minuty...
Hypofunkce štítné žlázy
Články: Hypofunkce štítné žlázy
Hypofunkce štítné žlázy...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: