Otěhotnění

V sobotu v noci jsem měl nechránění sex s přítelkyní. Já jsem se do ni neudělal, ale udělal jsme se na ni. Jenže několik hodin před tím ( cca12 hodin) mě přitelkyně masturbovala a měl jsem orgasmus. Tak se chci zeptat, jestli může přítelkyně otěhotnět z mých tekutin, které ze mě možná vytekly do přítelkyně něž jsme měl orgasmus mimo ni. Jestli tam někde mohly být zbytkové spermie ? Nebo pokud by mohlo dojít k otěhotnění z těch těkutin, které přochází před orgasmem u kluků ?

Odpověď odborníka:

Vážený pane Jane, neexistuje žádná stoprocentně spolehivá antikoncepční metoda vyjma absolutního celibátu. V některých případech mohou spermie přežívat delší dobu, a tak Vám doporučuji provést orientační vyšetření těhotenství tzv. "gravitestem". S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: