Otěhotnění

Dobrý den,chci se zeptat když vysadím antikoncepci a dostanu menstruaci tak jestli hned po ní můžu otěhotnět nebo se musí nějakou dobu ještě počkat. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Bez obav můžete otěhotnět v dalším cyklu po vysazení antikoncepce. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: