Otehotneni

dobry den jsem po konizaci nasledne pak trachlektomii delozniho cipku.pristi tyden my konci 6tydnu po operaci a pan doktor my rekl ze hned mohu otehotnet protoze se cipek hoji az 4 mesice a muze se hojit v tehotenstvi.prosim vas o radu nechci neco pokazit dekuji moc za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud plánujete otěhotnění, nestojí tomu nic v cestě. Váš lékař má pravdu, čípek se může zhojit i v těhotenství. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x