Otěhotnění a entizol

Dobrý den, je možné že bych otěhotněla a brala jsem v den ovulace a celý týden Entizol ?byla jsem prochladnutá a gynekolog mi ho předepsal.Test jsem si zatím nedělala ale mám 5 dní opožděnou menzes.Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní markéto, Entizol je chemoterapeutikum, jehož užívání by rozhodně nemělo mít na těhotenství větší vliv. Otěhotnění je tedy možné.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Kolonoskopie se nemusíte bát
Články: Kolonoskopie se nemusíte bát
Poslal Vás lékař na...
Trápí vás úporné průjmy? Zkroťte je pomocí účinné diety!
Články: Trápí vás úporné průjmy? Zkroťte je pomocí účinné diety!
Mezi nejčastější komplikace...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Plicní embolie
Články: Plicní embolie
Plicní embolie je vmetení...
Jak rozpoznat mimoděložní těhotenství
Články: Jak rozpoznat mimoděložní těhotenství
Pokud se oplozené vajíčko...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: