Otěhotnění a ha

Dobrý den, chtěla bych se zeptat:) Beru pravidelně antikoncepci MERCILON, můžu být i tak těhotná když se do mě přítel udělá? Měla jsem sním sex a on ho tam nechal i dlouho po otm co jse udělal. Také bych se chtěla zeptat, jestli msím dělat pauzu (abych dostala mences). NEchtěla bych mít přes prázdniny mences, tak se chci zeptat jestli je to možné. Na letáčku o tom nic není :(( Děkuji předem za odpovědi pane doktore :). Krásný zbytek dne Svobodová

Odpověď odborníka:

Při správném užívání antikoncepce je její selhání jen velmi málo pravděpodobné,můžete užívat 2 platíčka za sebou bez přestávky. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: