Otěhotnění a ha

Dobrý den, včera (21.8.2012) jsem měla pohlavní styk (přítel se udělal do mě). včera jsem si zapoměla vzít v půl desáté večer prášek. Dnes si tedy vezmu dva jeden teď ráno a druhý večer. Mám dotaz jestli bych nemohla otěhotnět z důvodu zapomenutého prášku. Děkuji za odpoveď!

Odpověď odborníka:

Pokud není prodleva delší než 12 hodin, nemusíte se obávat. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: