Otěhotnění a vysazení antikoncepce

Dobrý den chtěli bychom dítě beru antikoncepci a slyšela jsem že by se měla na nějaký čas vysadit a pak zkusit otěhotnět.Zajímá mě zda.li to je pravda a ohrozila bych nějak plod kdybych otěhotněla hned po vysazení?děkuji Alena

Odpověď odborníka:

Dobrý den, hned po vysazení je naopak největší šance, že otěhotníte, a plod to neohrozí.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: