Otěhotnění a zaměstnání

Dobrý den, úvodem informuji, že mi byl potvrzen syndrom PCO. Tento problém se svým gynekologem řeším. Avšak okolnosti se teď dali do pohybu a s přítelem bychom chtěli otěhotnět. Pracuji, ale jako asistentka slečny na vozíku - což je fyzicky náročná práce. Myslíte, že v případě mého onemocnění a případného otěhotnění je tato práce nevhodná? Mockrát děkuji za odpověď. PavlínaM

Odpověď odborníka:

dobrý den, určitě byste neměla slečnu zvedat, což bude asi nemožné. V případě těhotenství bych se domluvila s rodiči, event. doporučit najít jinou asistentku.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: