Otěhotnění ivf po prasklém apendixu bez vejcovodů

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat,dne 27,12,2009 mi byl operován prasklý apendix a bohužel jsem přišla po zákroku o oba vejcovody, nyní se snažím 2 roky otěhotnět pomocí ivf, zatím ale bohužel neúspěšně. Vždy po úspěšném odběru a oplození vajíček se po 3 dnech vývin zastaví. Zajímalo by mě, zda může mít tato operace podíl na kvalitu vajíček. Děkuji za odpověď MÍŠA

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tato operace nemá vliv na kvalitu a vývin vajíček.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x