Otěhotnění po 6 dnech užívání antikoncepce katya

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na to, jestli je velké riziko riziko otěhotnění, když už 6 dní používám antikoncepci Katya a přítel se do ejakuloval ? A když tak po jaké době se nemusím být otěhotnění ? Děkuju, hezký den

Odpověď odborníka:

Dobrý den, těhotná byste být neměla. Antikoncepce funguje po ccy týdnu.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: