Otěhotnění po aknenorminu

Dobrý den. Půl roku jsem brala Aknenormin kvůli problémové pleti. Najednou jsme se rozhodli mít ještě jedno dítě. V příbalovém letáku aknenorminu se píše o 1 měsíci po užívání, ale zajímalo by mne doporučení, jak dlouho raději počkat s otěhotněním. Na to jaké to je svinstvo pro plod se mi 1 měsíc zdá krátká doba. A třebas lze na to udělat krevní rozbor? Moc děkuji

Odpověď odborníka:

Otěhotnět skutečně můžete již po měsíci, pokud chcete mít jistotu, pak nechte proběhnout 3 cykly. Krevní testy na to neexistují.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Čisté zuby se nekazí a šetří peníze
Články: Čisté zuby se nekazí a šetří peníze
Zapomeňte na dědičnost a...
Podezření na kýlu? Poraďte se on-line!
Články: Podezření na kýlu? Poraďte se on-line!
Kýly patří k nejčastějším...
Parkinsonova choroba
Články: Parkinsonova choroba
Parkinsonova choroba je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Mužský orgasmus
Články: Mužský orgasmus
Mužskému orgasmu předchází...
Chemoterapie poškozuje spánkový rytmus
Články: Chemoterapie poškozuje spánkový rytmus
Spánek představuje šanci...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: