Otěhotnění po antikoncepci

Dobrý den, byli jsme na dovolené a já jsem si zapomněla jeden blistr antikoncepce doma,proto jsem ji už musela vysati na jeden měsíc. Včera (5.7.) jsem měla s přítelem nechráněný styk, má obavy jestli se do mě neudělal( alespon kapičku), proto nevím jestli si mam zajít pro postirol nebo ke gynekologovi, nebo po 10 dnech si udělat test. Předem děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po nechráněném styku jste otěhotnět mohla - pokud nechcete být těhotná, doporučuji zajít ke gynekologovi, aby Vám předepsal Postinor - lze ho užít do 72 hodin, to ještě stihnete. Pokud byste chtěla být těhotná, pak samozřejmě počkejte, až vynechá menstruace a uděláte si test. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Zapomenout prášky??? | Od: pavla | 27.8.2012 19:51
Zapomenout prášky a jet na
dovolenou? To jste to příteli
pěkně znepříjemnila...
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Laboratorní vyšetření klíštěte: má smysl?
Články: Laboratorní vyšetření klíštěte: má smysl?
Pokud máte rádi ve všem...
Možnosti biologické léčby u roztroušené sklerózy
Články: Možnosti biologické léčby u roztroušené sklerózy
Roztroušená skleróza patří...
Mononukleóza
Články: Mononukleóza
Mononukleóza je infekční...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
 Astma se může projevit až ve stáří
Články: Astma se může projevit až ve stáří
Někteří lidé mají to štěstí...
Jak rozpoznat mimoděložní těhotenství
Články: Jak rozpoznat mimoděložní těhotenství
Pokud se oplozené vajíčko...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: