Otěhotnění po chřipce

Dobrý den, minulý týden jsem prodělala chřipku, asi 5 dní horečky, bolesti hlavy, v krku, při chřipce jsem dostala zánět kyčelního kloubu, na ten jsem užívala 3x1 tbl. Ibalginu, dnes už je mi docela dobře. S manželem bychom chtěli miminko, a tento týden (asi ve středu) bych měla mít ovulaci, tak jsem se chtěla zeptat, jestli je to dobrý nápad, tak krátce po nemoci se pokoušet o mimi, jestli třeba nemůže být tou nemocí nebo tím užíváním Ibalginu nějak poškozené vajíčko. Moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, o mimi se můžete pokusit. Vajíčko infekcí ani proběhlou léčbou ovlivněno není.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: