Otehotneni po depo provere

dobry vecer.mam na vas dotaz:depo proveru sem mela 5let.loni v cervnu sem ji vynechala,pak v rijnu sem byla na gynde aby mi inj.vyvolala menstruaci,tu sem do 14dni dostala,jenze od te doby krvacim i 3x mesicne tak 5-7dni.vzdy mi to jeden tyden skonci a druhy tyden zase zacne.jen v mesici lednu sem to mela 5-10.1,16-23.1.a naposledy29.1-3.2.09 od te doby sem to nedostala.muzu byt tehotna?dekuji za odpoved.eva

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní Evo! Je možné, že jste těhotná, ale není to zvlášť pravděpodobné. Rozhodnout Vám pomůže gynekolog nebo volně prodejné těhotenské testy. Po několikaletém užívání hormonů může trvat dlouhé měsíce, klidně déle než rok, než se dostaví spontánní pravidelný mentruační cyklus.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Inkontinence
Články: Inkontinence
Inkontinencí moči je...
Jak se žije bez štítné žlázy
Články: Jak se žije bez štítné žlázy
Chodí mezi námi mnoho lidí...
Rakovina hrozí téměř každému, která je nejhorší?
Články: Rakovina hrozí téměř každému, která je nejhorší?
Jenom v Evropě se každý rok...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Ucpaný nos může upozornit na další zdravotní problém
Artróza
Články: Artróza
Artróza, lidově „revma...
Chrápání může být životu nebezpečné
Články: Chrápání může být životu nebezpečné
Chrápání není jen...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x