Otehotneni po depo provere

dobrý den.5let sem užívala dp,loni v červnu sem inj.vynechala v říjnu sem musela jít na injekci abych měsíčky vůbec dostala,ale pak sem menstruovala i 3x v měsíci těch 5dní,letos v lednu sem byla na gyndě a dr.mi předepsala prášky lindynette aby se mi srovnala menstruace,chceme miminko a když sem měla menstr.často stejně bych prý neotěhotněla,mám prášky napsané na 3měsíce.1platíčko sem začala brát 17.2.09,druhé začnu brát 17.3.09 po týdení pause-menstruaci sem dostala 12.3.09 ještě trvá-nejraději bych prášky už vynechala ale měsíc užívání je asi málo.poradíte mi jestli po 3měsících užívání otěhotním rychleji?děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Evo! Nejsem gynekolog a může být, že s uvedenou léčbou jsou dobré zkušenosti. Osobně bych Vám spíše doporučil přestat brát veškeré hormonální preparáty a nechat tělo, ať si opět najde svůj přirozený rymtnus, To může trvat dlouhé měsíce, i přes rok. Jste-li Vy i Váš muž zdrávi, mělo by se Vám to do 12-18 měsíců povést.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: