Otěhotnění po menstruaci

Dobrý den, mám otázku. Už asi půl roku neberu antikoncepci, kterou jsem brala cca 5 let. A od vysazení jsem doteď měla nepravidelný cyklus,menstruaci jsem měla silnější a o několik dnů delší než když jsem brala antikoncepci. Poslední menstruace mi začala 30.1 a dnes tj. 5.2 už jen špiním a měli jsme s přítelem nechráněný sex. Chci se zeptat zda je možné otěhotnět a nechci čekat zda dostanu další menstruaci, proto kdy je nejlepší si udělat těhotenský test. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Jestli byla menses 30.1 těhotenství je nepravděpodobné,klidně vyčkete menses a když by se nedostavily pak si udělejte test příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: