Otěhotnění po miniinterupci v šestinedělí

Dobrý den, Chtěla by jsem se zeptat, zda je možné otěhotnět v šestinedělí po miniinterupci. A popřípadě, jestli jsou nějaká rizika. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokud je již ovulace, ta nastupuje brzy, můžete otěhotnět. Měla byste dodržet šestinedělí, jde o náchylnost k infekci a následky jsou možná neplodnost. Navíc miniinterupci lze provést jednou za 6M.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: