Otěhotnění po norethisteronu

  • Dotaz od: where-to-go
  • Publikováno: 13.5.2013
  • uLékaře.cz

Je mi 16 a měla jsem Norethisteron na posunutí menstruace kvůli dovolené. Brala jsem ho asi 6 dní. Poslední tabletku jsem si vzala v pátek ráno. Ale ještě v pátek večer jsme měli s přítelem nechráněný sex. Je nějaká pravděpodobnost, že můžu otěhotnět? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pravděpodobnost sice není velká,ale existuje Norethisteron není antikoncepce. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: