Otěhotnění po prodělání operace

Dobrý den, ráda bych se poradila, jestliže jsem v říjnu prodělala operaci kolene pod celkovou narkózou a současně vysadila hormonální antikoncepci, jestli je vhodné pokoušet se o dítě, jestliže jsem ještě v listopadu brala léky proti bolesti a píchala si Zibor 3500 do břicha proti trombóze? Nebude to mít vliv na zdraví dítěte, jestliže bych otěhotněla třeba již v prosinci??? Děkuji za odpověď!

Odpověď odborníka:

Ne, neobávejte se v prosinci můžete klidně otěhotnět Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: