Otěhotnění po ukončení léčby tramalem

Beru tramal po urazu, za jak dlouho je bezpecne po dobrani otehotnet? Predem dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dano, eliminační poločas tramalu je v řádu několika hodin, takže nemusíte mít obavy otěhotnět několik dní po ukončení léčby. Přeji Vám pěkný večer.

MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.
MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka, Kralupy nad Vltavou

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Dehydratace při průjmu vážně ohrožuje těhotné ženy
Články: Dehydratace při průjmu vážně ohrožuje těhotné ženy
Těhotenství s sebou přináší...
Ulcerózní kolitida: nemoc několika tváří. Znáte je opravdu všechny?
Hypofunkce štítné žlázy
Články: Hypofunkce štítné žlázy
Hypofunkce štítné žlázy...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x