Otěhotnění po vysazení antikoncepce

Dobrý den,chtěla bych se Vás zeptat...Chtěla bych mít miminko a už 10let užívám antikoncepci.zajímá mě,jak dlouho po ukončení užívání mohu otěhotnět.Jestli je lepší nějakou dobu počkat a jestli předchozí užívání antikoncepce nemůže ohrozit vývoj dítěte.Předem moc děkuji.S pozdravem Adéla Volková

Odpověď odborníka:

Dobrý den, otěhotnět můžete ihned první měsíc po vysazení antikoncepce. V prvních měsících po vysazení dochází k otěhotnění poměrně často. Miminko to nijak neohrozí, nemusíte s početím čekat.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ženská ejakulace
Články: Ženská ejakulace
Ženskou ejakulaci neboli...
Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Články: Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Z bezvědomí vás vytrhne...
Když vám pilulka nesedne, pořád existují jiné možnosti
Články: Když vám pilulka nesedne, pořád existují jiné možnosti
Ne každá žena má to štěstí...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Alergie může být podmíněná i stresem
Články: Alergie může být podmíněná i stresem
Pyly, prach, peří – to...
Fakta a mýty o hluboké žilní trombóze
Články: Fakta a mýty o hluboké žilní trombóze
Hluboká žilní trombóza...
Trápí vás dásně? Víme, co jim škodí!
Články: Trápí vás dásně? Víme, co jim škodí!
Správná péče o dutinu ústní...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Plavat můžete i se stomií
Články: Plavat můžete i se stomií
Lidé se závažnějším...
Rakovinu žlučníku je těžké odhalit včas
Články: Rakovinu žlučníku je těžké odhalit včas
Asi 10 cm dlouhý žlučník je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: