Otěhotnění po vysazení antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o odpověď na můj dotaz. Již 8 let beru antikoncepci ( prášky stejné barvy na 21 dní). Před dvěma týdny jsem se rozhodla antikoncepci vysadit. Dobrala jsem poslední prášek z platíčka, ale v době mezi dostavením menstruace jsme s přítelem měli sex. Čili v pátek jsem dobrala poslední prášek a o víkendu jsme měli sex. V pondělí jsem pak dostala menstruaci a po menstruaci jsme se již chránili kondomem. Můj dotaz zní, zda-li je zde možnost, že bych mohla být těhotná. Děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

Gravidita je v tomto případě velmi nepravděpodobná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: