Otehotneni po vyvolavaci injekci

Dobrý den, ve čtvrtek 30.4. jsem byla na vyvolávací injekci na menstruaci. Další den ráno jsem měla pohlavní styk, nechraneny a další den taky. Mohla bych v tomhle případě otěhotnět? Jak velká je pravděpodobnost? Moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Teoreticky samozřejmě otěhotnět můžete. Pravděpodobnost Vám nikde nespočítá, vše záleží na mnoha faktorech. Injekce na vyvolání menstruace nepůsobí jako antikoncepce.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: