Otěhotnění před menstruací

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je možnost otěhotnět když dojím balení antikoncepce v úterý pohlavní styk budu mít například ve čtvrtek a v pátek budu mít měsíčky a ve středu zase hned vezmu další balení. Někdo tvrdí, že v době vysazení antikoncepce před menstruací to možné není protože antikoncepce chrání celý ten týden kdy je vysazená, chci se ujistit zda-li to je pravda. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Při užívání antikoncepce jste chráněna i době pauzy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: