Otěhotnění před menstruací s antikoncepcí

Dobrý den,chci se zeptat používám antikoncepci lindynette a při vysazení jsem měla s přítelem nechráněný styk kdy se do mě udělal.Bylo to 3.den po vysazení antikoncepce těsně před menstruací.Antikoncepci beru pravidelně již několik let.Jaká je možnost otěhotnění?

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, pokud užíváte antikoncepci pravidelně, je možnost otěhotnění v pauze velmi malá. Riziko nechtěného otěhotnění ale výrazně stoupá s chybou uživání tabletek.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: