Otěhotnění před ms

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možné otěhotnět 2 dny před MS. Menstruaci mám pravidelnou, nyní mám již 2 dny zpoždění..Mám nateklá a citlivá prsa a pobolívá mě v podbříšku.Děkuji za odpoveď

Odpověď odborníka:

Těhotenství je sice nepravděpodobné, ale ne zcela jistě vyloučené, pro jistotu si udělejte těhotenský test Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: