Otěhotnění přes antikoncepci

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je možné otěhotnění. Test jsem si ještě nedělala (chci ho dělat teď o víkendu), ale po 7 dnech se mi nafouklo a ztvrdlo břicho. Mám také malé špinění (mám ještě 15 dní do menstruace)... Může to znamenat potrat? Nebo se jen plod ukládá? Děkuji za Vaší odpověď. :)

Odpověď odborníka:

Pokud máte 15 dní do menses nelze z toho nic usuzovat test má cenu dělat prakticky až když se nedostaví menses aby byl spolehlivý.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: