Otehotneni pres antikoncepci

Dobry den chci se zeptat jestli je moznost otehotneni.pred mesicem jsem dobrala baleni(vim ze v poslednim tydnu jsem zapomela uzit tabletku,tak jsem dalsi den vzala 2na jednou)presne den po douziti posledni tabletky jsme meli s pritelem pohlavni styk pri kterem byla moznost otehotneni...nasledovne v pauze jsem dostala menstruaci tak jsem nic neresila a zacla 8den s uzivanim dalsiho baleni.ale po douziti dalsiho baleni se mi menstruace nedostavila a zhruba v polovine uzivani baleni jsem mela zhruba 3denni ruzovy vytok...mam napeti na prsou a dokonce mi pripada ze moje bricho je o trochu vetsi...jelikoz jsem hodne hubena tak to jde videt...pripada mi to komicke ale mam 9mesicni dceru a rika se ze pri druhym tehotenstvi je brisko videt driv...kazdopadne mi pripada hrozne nepravdepodobny ze bych byla tehotna...ale na druhou stranu mam pocity ze tehotna jsem...urcite si koupim tehotensky test a tim se vse vijasni...ale i presto se chi zeptat jaka moznost je v takove situaci na otehotneni...predem dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Možnost i když ne příliš velká existuje,udělejte si test a budete mít jasno příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: