Otěhotnění přes ha

Dobrý večer, koncem prosince jsem se svým přítelem provozovala petting, nechráněný. Třeli jsme se pohlavními orgány o sebe, ale on ejakuloval mimo. Poté se mi zpozdila menstruace o 5 dní. Aby toho nebylo málo tak 14 dní před další menstruací jsem to dostala, a protekla jsem. Občas se mi stane že zapmenu vzít prášek, užívám HA nelya. Můžu být těhotná?

Odpověď odborníka:

Pokud není užívání antikoncepce pravidelné je vždy možnost gravidity pro jistotu si udělejte gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: