Otěhotnění při antikoncepci

Dobrý den, mám dotaz. Přešla jsem na novou antikoncepci co mi předepsal lékař, začala jsem jí brát hned po té staré když jsem dobrala poslední platíčko. Novou antikoncepci beru 5 dní, měla jsem pohlavní styk a přítel se do mě udělal, je možné riziko otěhotnění? Děkuji Zuzka.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, riziko zde není, antikoncepce Vás před otěhotněním chrání.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: