Otehotneni pri antikoncepci

Dobry den, chtela jsem se zeptat zacla sem brat anti. a na kolik % muzu otehotnet. Antikoncepci beru 5 dni od prvni menstrulace. Predem dekuju pane doktore :)

Odpověď odborníka:

Pokud berete antikoncepci nově, zcela od začátku a teprve 5 dní, tak není zcela účinná. Během prvního cyklu by se měla úživat ještě další antikoncepce (kondom). Pravděpodobnost otěhotnění je o něco nižší než při sexu bez ochrany.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: