Otehotneni pri antikoncepci

Dobrz den, chtela bych se zeptat. Uzivam atikoncepci Lyndinette 20, dobrala jsem prvni mesic a mela sem 7 dni pauzu(nmenstruace), po menstruaci jsem zacala brat normalne dalsi platicko. Je moznost otehotneni po menstruaci i kdyz beru prasky? Dekuju za odpoved.

Odpověď odborníka:

Pokud neuděláte chybu v užívání měla by jste být plně chráněna. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět žil
Články: Zánět žil
Co bychom měli vědět o...
Kašel: příznak kouření, nebo bronchitidy?
Články: Kašel: příznak kouření, nebo bronchitidy?
Pokud jste silný kuřák...
Záněty močových cest: zadáno pro ženy
Články: Záněty močových cest: zadáno pro ženy
Zánět močových cest je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: