Otěhotnění při ha

Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala, jestli může mít dobrání platíčka HA vliv na špatný vývoj plodu, pokud žena omylem otěhotní při braní HA a nevědomky tomu dobere antikoncepci tak, jak je zvyklá a o svém otěhotnění se dozví například až s absencí menstruace? Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Není risiko poškození plodu ani v případě, že žena otěhotní během užívání tablet. ¨Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: