Otěhotnění při ha

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaká je pravděpodobnost otěhotnění, ikdyž beru HA pravidelně už asi 8 měsíců (sem tam se odchylka objeví ale nikdy to nebylo víc než 12 hodin). S přítelem kromě HA jinou ochranu nepoužíváme. Najednou jsem začala pociťovat tlak a bolest v podbříšku a mírnou nevolnost. Mohla bych být těhotná?

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Pokud je odchylka do 12 hodin, jste chráněna. Postup je takový, že pokud zapomenete užít tabletu a je to do 12 hodin od té doby, co ji pravidelně užíváte, je nutné okamžitě užít a dále pokračovat již normálně. Jste plně chráněna. Podrobný postup je facebooku https://www.facebook.com/pages/NEUMED-gynekologick%C3%A1-ambulance-sro/530988490262534?ref=hl.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: