Otěhotneni při menstruace

Dobry den brala jsem antikoncepci linagnette20.tři měsíce..vysadila jsem ji...a v menstruačním cyklu jsem spala s partnerem a on to do mě pustil!..chtěla bych se zeptat jestli je možne abych byla těhotna nebo za jakou dobu bych mohla otěhotnět děuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, můžete být těhotná po pohlavním styku, když neužíváte antikoncepci.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: