Otěhotnění při pravidelném užívání ha

Dobrý den. Pravidelně užívám HA mercilon ve stejnou dobu a vždy ráno kolem 9 10 hodiny, klasicky 21 dní a poté týden vynechám. Neprodělala jsem žádnou virozu, zvracení ani jsem nebrala žádná antibiotika. Menstruaci mam pravidelně ve stejný den. předtím to dnem 2 dny špiním a poté klasicky 5 dní menstruace. Nyní mi uplně vynechala menstruace. Tedy lépe řečeno 2 dny před menstruací jsem špinila a poté 1 den slabě menstruovala. Nemůžu být těhotná? přítel se do mě "udělal". Mám hrozný strach. Jinak antikoncepci beru klasicky dál. Velice moc děkuji za případnou odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, těhotná s největší pravděpodobností nebudete, spíše výkyv v cyklu. Pro jistotu si udělejte test, ale na 99,9% bude negativní:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
 
Naposledy čtené: