Otěhotnění při přerušovaném sexu

Dobrý den,neberu antikoncepci a s partnerem používáme při sexu kondom,můžu otěhotnět bez kondomu i když partner před vyvrcholením soulož přeruší? Nebo se do těla ,,vyplavuje" něco i během soulože? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Přerušovaný styk je nejméně spolehlivá metoda ochrany před otěhotněním, rozhodně by jste se měla postarat o bezpečnější způsob. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: