Otěhotnění při užívání antikoncepce

Dobrý den, již několik let užívám hormonální antikoncepci z důvodu tvoření cyst na vaječníkách. Jenže jsem zhruba před rokem přešla z logestu na yasminalle a bohužel se musím přiznat, že jsem tuto antikoncepci občas zapomněla vzít a brala si jí až druhý den a mezitím jsem měla s přítelem nechráněný styk.... Dle většiny příznaků těhotenství, by to vypadalo, že těhotná jsem ale mám menstruaci a nevím zda není zbytečně si udělat test a plašit lékaře s těhotenstvím??? Poradíte mi prosím?

Odpověď odborníka:

Pokud máte menses je gravidita nepravděpodobná,pokud chcete mít absolutní jistotu udělejte si gravitest sama. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: