Otehotneni pri vyssich hodnotach

Dobry den, chtela bych se zeptat, jestli je mozne otehotnet s hodnotami TSH 4-5 a AntiTG 300. Ostatni hodnoty v norme. Kdyz beru Letrox 50 pul tablety denne, TSH klesne a je lehce pres 3, ale stoupaji AntiTG. Ale tato hodnota je s Letroxem i bez nej vysoka, kolem 300. Je mozne tedy i pres tyto hodnoty otehotnet? Dekuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, samozřejmě je možné otěhotnět při uváděných hodnotách vyšetření š.žlázy.

MUDr. Martina Přichystalová
MUDr. Martina Přichystalová

Specializace: Pediatrie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: