Otěhotněni - prosim rychle odpovedet

Dobry den pane doktore, cca pred hodinou jsem mel pohl. Styk se svou pritelkyni, nyni ma posledni den ovulacniho obdobi, dnes podle aplikace ma stredni riziko, a vcera mela nejvetsi riziko a to si zapomnela prasek a dnes si tedy vzala 2, udelal jsem se do ni, je mozne otehotneni? Nyni ji je spatne, na zvraceni.. Diky

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Otěhotnění nelze vyloučit, ale příznaky které uvádíte nemohou být s těhotenstvím v tak krátkém čase spojeny.

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x