Otěhotnění v šestinedělí po interupci

Dobrý den chtěla bych se zeptat jaká je pravděpodobnost otěhotnění v šestinedělí po interupci.Probíhá ovulace v šestinedělí nebo ne?Za jak dlouho bych měla dostat menstruaci jsem 4 týdny po zákroku.Děkuji vám předem za odpověd.

Odpověď odborníka:

Možnost otěhotnění v době po interrupci existuje,ovulace může proběhnout a první menses přichází za 4-6 týdnů po výkonu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: