Otehotnenie

Dobrí den chcela by som sa spýtať či je možné riziko otehotnenia ak som užívala norethisteron, menštruácia sa mi však iba zoslabila a s priatelom sme mali pohlavný styk a menštruácia dalej pokračuje. Dakujem za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste norethisteron užívala už několikátý den, otěhotnění nehrozí. Na počátku léčby však ano.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: