Otěhotnět

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Kdybych byla těhotná a nevěděla bych o tom (zjistila bych to po nejakem case) a pořád bych brala antikoncepci co by se mohlo stát tomu dítěti. Děkuji Lucie

Odpověď odborníka:

Při počínající graviditě a současném užívání antikoncepce by plod sice neměl být poškozen, ale pokud by jste nedostala menses je vždy lepší udělat si gravitest. příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: