Otěhotním po 10 ti dnech použití antikoncepce?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat... Je mi 15 let a Antikoncepci užívám 10 dnů, začla jsem ji brát 5. Den menstruace, jak mi doporučil můj gynekolog. Dnes jsem měla s přítelem nechráněný pohlavní styk a vyvrcholil do mě, a proto se chci zeptat jestli je velká pravděpodobnost, že budu těhotná? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Gravidita je v tomto případě málo pravděpodobná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: