Otekají mně nohy-užívám piramil 2,5

Může otékání nohou způsobir Piramil 2,5

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nevím, na jakou diagnosu přesně lék berete, otoky nejsou pravděpodobně po léku, ale spíše tím, že základní nemoc není dobře kompenzovaná a jen tento lék nebude pravděpodobně pro léčbu stačit. Nic o vás nevím, tato otázka se absolutně nehodí do internetové poradny - konzultujte proto svůj zdravotní stav s lékařem, který vás sleduje nebo který lék nasadil. Má mnohem víc informací než já a kvalitně se rozhodne, doporučí vyšetření a může vás hlavně vidět a sám vyšetřit...což já nemohu. Určitě by ale měl váš lékař vědět, že vám otékají končetiny, při objednávce na konzultaci toto určitě zmiňte! Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: