Oteklá předkožka

Pane doktore, Při sexu mému partnerovi celkem hodně otekla předkožka, nešla přetáhnout přes žalud. Pálení, svědění nepociťoval, ani při močení. Před sexem jsme použili masážní olej, který se pravděpodobně mohl na penis dostat. Mohlo by se jednat o alergickou reakci? Druhý den otok předkožky ustoupil (postižené místo se ledovalo), ale předkožka je ,,vytahaná\'\' a místo pod žaludem zarudlé, všimla jsem si i menších oděrek. Stále nepociťuje žádnou bolest, pálení, svědění. Muže se jednat jen o stav po otoku? Mohlo by se jednat o něco jiného nežli alergickou reakci? Pohlavní styk byl bez ochrany, ale na pohlavní nemoc se mi zdá, že příznaky nastoupily brzy, navíc jsme si věrní. Pokud by šlo o alergii, jaký léčivý přípravek máme použít. Popř. jakému problému se tyto příznaky podobají? Obracím se s tímto problémem na Vas, protože přítel návštěvu lékaře odmitá a me to celkem vyděsilo. Předem děkuji za odpoveď. H.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, mohlo jít o alergickou reakci nebo o poranění během pohlavního styku. Pouze jestli je předkožka zaškrcená, tak by mohlo jí o její uskřinutí, což je stav akutní - s nutností řešení u lékaře. Jinak vše odezní

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: