Oteklá předkožka

Mám problém s otékající předkožkou, před časem jsem navštívil urologii s problémem s úzkou předkožkou, byla mi předepsána mast. Asi týden před skončením léčby jsem začal nosit předkožku trvale staženou, po nějaké době se začaly objevovat otoky. Otok mi nebrání v klidovém stavu ani při erekci předkožku přetáhnout, nepociťuji žádné škrcení, jen se vytvoří nevzhledný "záchranný kruh" pod žaludem. Předem děkuji za odpověď. :)

Odpověď odborníka:

Pravděpodobně jde o reakci na mastičku. Bylo by vhodné ji z léčby vyloučit

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: